leuke activiteiten, voor jong en oud.

DE SLAG UM STÖKKUM!

Eerder is zowel in De Zandhaas als op Facebook aangekondigd dat naast de gebruikelijke activiteiten van het Oranje Comité er dit jaar ook iets nieuws zal worden georganiseerd in verband met het 70-jarig bestaan van het Oranje Comité. Interactieve Dorps-Quiz “De Slag um Stökkum” een Quiz met een breed scala aan vragen en opdrachten voor jong en oud.
Bij deze informeren wij u verder over dit evenement.  Enkele belangrijke aandachtspunten:
- In verband met een groot evenement in ’s-Heerenberg op 20 april is besloten om “De Slag” te verplaatsen naar 8 juni 2024. Zet deze datum dus in uw agenda!
- De vragen en opdrachten dienen om 16.00 uur in het Gildegebouw afgehaald worden, waarna deze verder vanuit een eigen in Stokkum te kiezen locatie kunnen worden gemaakt / uitgevoerd. Houd er rekening dat de Quiz u zelf ook door Stokkum zal leiden. Uiterlijk 21.00 uur dient het een en ander ingeleverd bij het Gilde waar de scores zullen worden geteld en de prijsuitreiking zal worden gedaan tijdens een gezellig samenzijn.
- Teams bestaan uit 4 tot 10 deelnemers, waarvan minimaal 1 volwassene. Je kunt deelnemen met je vriendengroep, buurt, voetbalteam, schutterij-sectie, zangkoor, carnavalsgroep, Raad van 11, verenigingsbestuur, naaiclubje, zwerfafvalbrigade etc. etc.
Uiteraard heeft u nog niet alle informatie hier mee ontvangen. Via de Zandhaas, Facebook en andere kanalen zullen wij u verder op de hoogte houden. Vanaf april kan er ingeschreven worden.
Projectteam “De Slag um Stökkum”

Het Stokkumse Oranje comité bestaat dit jaar 70 jaar. Dat is reden voor een feestje. Naast de gebruikelijke activiteiten rondom koningsdag en de intocht van Sinterklaas wordt er daarom in 2024 iets totaal nieuws georganiseerd.
Op zaterdag 08 juni is het de bedoeling dat je met en groep gaat strijden in "De Slag de slag um "Stökkum"! Een interactieve dorps quiz met een breed scala aan vragen en opdrachten voor jong en oud. De komende maanden worden er meer details bekend gemaakt, maar het is de bedoeling dat dit een echt groeps-dorpsgebeuren gaat worden.
Je kunt deelnemen met je vriendengroep, buurt, voetbalteam, verenigingsbestuur, naaiclubje, zwerfafvalbrigade etc. Met je groep ga je proberen om de vragen en opdrachten binnen de gestelde tijd zo goed mogelijk te maken. In de loop van de avond ga je vervolgens met de complete groep naar het gildehuis om de vragen in te leveren en er samen met alle andere deelnemende teams nog een gezellige avond te maken.
De komende maanden komen we met meer details, maar je kunt de datum alvast blokken in je agenda.
Dus: zaterdag 08 juni 2024, "De slag um  Stökkum".

Hieronder vind u het inschrijfformulier: